LNBM | SCM Universitatea Craiova întâlnește mâine pe Oradea. Ce a spus Vitaly Stepanovksy 

0
200
FOTO: IONUȚ GREERE

Baschetbaliștii de la SCM Universitatea Craiova primesc vizita formației CSM CSU Oradea în cadrul etapei cu numărul 4 din Top 10 Liga Națională. Meciul este programat sâmbătă, de la ora 19:00 – ATENȚEI!!! – în sala „Ion Constantinescu.

Vitaly Stepanovksy a prefaţat duelul cu gruparea orădeană într-un scurt interviu. Tehnicianul ucrainean al Craiovei s-a arătat mulțumit că echipa pe care o pregătește se poate descurca și fără Watson. De asemenea, acesta a declarat că își dorește victoria împotriva unei echipe foarte bune din campionat.

„Jucăm contra unei echipe foarte puternice, cu multă experienţă şi care este lider în campionat la ora actuală. Au jucat multe sezoane în aceeaşi formulă, cu mici schimbări, iar antrenorul este acolo de mai bine de 10 ani. Trebuie să fim pregătiţi, în primul rând, să facem tranziţia defensivă aşa cum trebuie. Din păcate nu jucăm în sala noastră, ci într-alta mai mică, dar tot acasă suntem, aşa că trebuie să facem tot posibilul să câştigăm. Am câştigat la Timişoara şi cel mai mult contează că ne-am descurcat foarte bine fără Watson, care, din păcate, ne va lipsi în acest sezon. Am demonstrat că putem juca cu toată lumea şi că formăm o echipă puternică.”

Jocul din Bănie va fi condus de o brigadă formată din Marius Ciulin, Sorin Drugău și Cristian Trofim. Comisar din partea Federației Române de Baschet a fost delagat Viorel Constantinescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.