Volei | Dănuț Pascu: „În play-off va fi alt campionat”

0
377

SCM Universitatea Craiova întâlnește pe CSU Știința București în ultima etapă a sezonului regulat din cadrul campionatului național de volei masculin Divizia A 1. Meciul este mâine, de la ora 18:00, în Sala Polivalentă.

Formația antrenată de Dănuț Pascu va încheia prima parte a sezonului pe locul 4 și vor juca în play-off (2/3) – primul meci la Craiova – cu învingătoarea dintre Rapid București și SCM Zalău. Cele două echipe sunt despărțite doar de un singur punct. Meciul este programat sâmbătă, cu începere de la ora 14:30.

Dănuț Pascu, antrenorul formației craiovene, a vorbit despre partida cu gruparea bucureșteană: „Am speranța că vom face un meci bun, apoi trebuie să ne pregătim foarte bine pentru play-off. În play-off va fi un alt campionat, se va juca un volei de calitate, meciurile vor fi mai echilibrate, pentru că se va juca la rezultat. Noi suntem în obiectiv, pe locul 4, ne-am făcut datoria în prima parte a campionatului și rămâne lupta deschisă mai departe.”

Partida dintre SCM Universitatea Craiova și CSU Știința București va fi condusă de o brigadă formată din Bogdan Bota (Deva) și Valentin Besoi (Rm.Vâlcea), iar observator din partea Federației Române de Volei a fost delegat Nicolae Marin.

DIVIZIA A1 M – ETAPA 22

VINERI, 3 MARTIE
CSM Suceava – Steaua București 0-3 (18-25, 17-25, 16-25)

SÂMBĂTĂ, 4 MARTIE
14:30 Rapid București – SCM Zalău
18:00 SCM UNIVERSITATEA CRAIOVA – CSU Știința București
18:00 Unirea Dej – Arcada Galați

DUMINICĂ, 5 MARTIE
13:00 U Cluj – CSM Constanța
15:00 Explorări Baia Mare – Dinamo București (TVR 3)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.