Baschet: SCM Universitatea Craiova s-a calificat în semifinalele Cupei României

0
354
FOTO: CSM CONSTANȚA BASCHET

Baschetbaliștii de la SCM Universitatea Craiova s-au calificat în semifinalele Cupei României. Formația antrenată de Vitaly Stepanovski a câștigat cu CSO Voluntari, 72-70, după un final de infract,în Final Eight-ul de la Constanța.

Ilfovenii au terminat în avantaj primele 10 minute de joc (19-15) și au intrat la pauza cu mare cu scorul de 41-35. Craiova a condus doar în startul meciului (4-0). În sfertul al treilea, Voluntari s-a dus la 10 puncte diferență (52-42). Alb-albaștrii au revenit după un parțial de 9-0, asftel că înaintea ultimului sfert scorul a fost 52-51 pentru gruparea din județul Ilfov. Craiovenii au trecut în avantaj în sfertul 4, Voluntari a revenit iar a conducere și s-a mers cap la cap până la final. Ultimul minut nu a fost recomandat cardiacilor. La scorul de 70-69 pentru Voluntari, David Antonescu a irosit ambele libere care puteau închide jocul, iar la următoarea fază Dimitrjie Nikolic a adus calificarea Craiovei în penultimul act al competiției.

Shawn Hopkins a terminat meciul cu 21 de puncte, Cortez Edwards a totalizat 14 puncte, iar george Blaj Voinescu a adăugat 12 puncte.

SCM Universitatea Craiova se va duela cu U-BT Cluj-Napoca luni, 13 februarie, începând cu ora 17.15, pentru un loc în finală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.