Liga Florilor | SCM Craiova trece la mare luptă de CSM Slatina

0
484

SCM Universitatea Craiova a învins pe CSM Slatina cu 28-22, duminică seara, în ultima etapă a turului Ligi Florilor la handbal feminin. Chiar dacă diferența pare mare, meciul a fost unul pe muchie de cuțit până aproape de minutul 50.

Slatina a început mai bine și s-a desprins la două goluri pe tabela de marcaj. Craiova a ratat de două ori la rând de la linia de 7 m, aruncările lui Krpez și Țicu au fost apărate de sărbătorita zilei din tabăra oaspete – Elena Nagy. Fetele lui Bogdan Burcea au restabilit egalitatea și s-a mers cap la cap până în minutul 26, când gruparea craioveană a prins aripi și a condus la pauză cu scorul de 16-12.

Oaspetele au ieșit montate de la cabine și s-au apropiat amenințător de Craiova (19-18, min.43). Cu Sousa în mare formă între buturi și cu un atac fără de greșeală, Craiova a reușit să scape de momentele grele și pe final a pus un ecart liniștitor pentru o victorie binemeritată.

SCM Universitatea Craiova încheie turul campionatului pe locul 7, cu 16 puncte. Slatina a rămas pe locul 13, doar 6 puncte la activ.

CRAIOVA: Sousa, Curmenț – Bak 6, Cace 5, Ruth 5, Țicu 5, Rocha 4, Krpez 2, Rodriguez 1, Andrei, Tudorică. Antrenor: Bogdan Burcea.

SLATINA: Timoshenkova, Nagy, Chetraru – Striukova 7, Olaru 4, Lixăndroiu 3, Necula 2, Dragomir 2, Cârligeanu 1, Fulgoi 1, Coman 1, Matea 1, Popescu, Țăcălie. Antrenor: Victorina Bora.

Aruncări de la 7 m: 3/7 – 6/7

Eliminări x 2 min: 4 – 3

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.