LNBM | Craiova a pierdut la scor meciul de la Cluj

0
379
FOTO: MARIUS JUCAN

Baschetbaliștii de la SCM Universitatea Craiova au pierdut clar meciul jucat la Cluj-Napoca, marți, scor 84-65, contând pentru etapa cu numărul 12 a Ligii Naționale – Conferința A.

În urma acestui rezultat, ardelenii au ajuns 9-1 după acest meci, în timp ce Craiova are un bilanț de 6 victorii și 5 înfrângeri.

Gazdele au dominat primul sfert al întâlnirii și se aflau în avantaj după primele 10 minute, 25-14. Al doilea parțial s-a desfășurat în același ritm ca și în prima secvență, astfel că pauza mare tabela indica scorul de 44-31. După odihnă, deficitul de pe tabelă a ajuns și la 23 de lungimi la un moment dat (60-37), iar înaintea secvenței decisive Clujul conducea cu 65-49. Craiova nu a avut replică nici în ultimele 10 minute, astfel că scorul final a fost 84-65.

Milivoje Mijovic a terminat cu 13 puncte și 5 recuperări, iar Giordan Watson a totalizat 12 puncte. Restul jucătorilor au marcat sub 10 puncte fiecare.

La finalul anului, SCM Universitatea Craiova se va deplasa la Constanța pentru a evolua în turneul de calificare în Final Eight-ul Cupei României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.