CM2022: Dubla lui Kylian Mbappe o duce pe Franța în optimile Campionatului Mondial

0
576
FOTO: FIFA WORLD CUP

Selecţionata Franţei, deţinătoarea trofeului, este prima formaţie calificată în optimile de finală ale Cupei Mondiale de fotbal din Qatar, după ce a învins echipa Danemarcei cu scorul de 2-1.

Francezii au avut inițiativa în prima repriză și au ratat ocazii prin Griezmann, al cărui șut a fost scos cu picioarul de Schmeichel, și Mbappe, șut peste poartă, din pasa lui Ousmane Dembele.

„Cocoșii galici” au continuat sa domine și în partea a doua a jocului și firesc a picat și golul. În minutul 61, Un-doi Mbappe – Theo Hernandez, iar Mbappe finalizează cu un șut deviat. Golul a fost verificat și în camera VAR. Danezii au răspuns pe tabela de marcaj după 7 minute de la golul Franței, Christensen a reluat perfect, din 6 metri, fără speranțe pentru Lloris.

Până la urmă, Franța avea să câștige toate cele 3 puncte și să obțină biletele pentru optimi. Griezmann care l-aservit pe Mbappe, iar starul lui PSG a semnat „dubla”.

Franţa: Lloris – Kounde, Varane (Konate, 75), Upamecano, Hernandez – Tchouameni, Rabiot – Dembele (Coman, 75), Griezmann (13. Fofana, 90+3), Mbappe – Giroud (Thuram, 63). Selecţioner: Didier Deschamps.

Danemarca: Schmeichel – Andersen, Christensen, Nelsson – Kristensen (Bah, 90+2), Hojbjerg, Eriksen, Maehle – Lindstrom (Norgaard, 85), Cornelius (Braithwaite, 46), Damsgaard (Dolberg, 73). Selecţioner: Kasper Hjulmand.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.