FIBA Europe Cup: Craiova suferă prima înfrângere în grupele FIBA Europe Cup, 81-102 cu Crailsheim Merlins

0
377

Echipa de baschet masculin SCM Universitatea Craiova a cedat fără drept de apel meciul jucat în Sala Polivalentă contra nemților de la Harko Crailsheim Merlins din etapa cu numărul 5 a grupei H din FIBA Europe Cup.

Craiova are 4-1 după această întâlnire și ocupă în continuare prima poziție în clasament. De partea cealaltă, nemții vin la 3-2 și au prima șansă la calificarea în faza a doua a grupelor.

Crailsheim a început tare, a condus cu 13-3!, dar Craiova a revenit pe finalul primului sfert, astfel că scorul după primele 10 minute de joc a fost 23-25. Oaspeții au pus stăpânire pe joc în a doua secvență din prima repriză și la cabine s-a intrat cu scorul de 38-53. Sfertul al treilea a stat sub semnul echilibrului, însă nemții au stat la adăpostul ecartului avut la începutul celei de-a doua reprize – 58-73 înainte de secvența decisivă. Alb-albaștrii au încercat să evite primirea punctului 100 pe teren propriiu, dar din păcate acest s-a întâmplat și meciul s-a încheiat cu scorul de 81-102.

Dimitrije Nikolic a terminat meciul cu 18 puncte, Giordan Watson a totalizat 13 puncte și 8 pase decisive, Cortez Edwards a pus pe tabelă 13, la fel ca Milivoje Mijovic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.