FIBA Europe Cup: Shawn Hopkins: „Ţintim prima poziţie şi, ca să fim acolo, trebuie să o învingem din nou pe Crailsheim“

0
391

Mâine seară, de la ora 19:00, SCM Universitatea Craiova primește vizita lui nemților de la HAKRO Merlins Crailsheim în etapa a cincea din prima fază a grupelor FIBA Europe Cup.

Formația antrenată de Vitaly Stepanovski este deja calificată în faza a doua a grupelor, având până acum patru victorii în această competiție. Adversara alb-albaștrilor vine în Bănie cu un bilanț de 2 victorii și 2 înfrângeri.

În tur, Craiova s-a impus în Germania cu scorul de 73-60, după un sfert patru de vis, parțial în care gazdele au reușit doar 6 puncte!

Shawn Hopkins a mărturisit că își dorește ca seria victoriilor să continue, iar la final să se bucure alături de fani, pe care îi așteaptă în număr cât mai mare la Polivalentă.

Avem un meci extrem de interesant. Ei formează o echipă puternică, valoroasă, dar noi ne ţinem de planul bine pus la punct. Pot spune că acest meci este ca o provocare pentru noi, să vedem dacă putem învinge de două ori consecutiv aceeaşi echipă. Când jucăm împreună, ca o echipă, suntem de neoprit şi s-a observat asta. Am învins Sibiul, este o atmosferă bună în cadrul echipei şi asta ne poate ajuta. Sper ca fanii să vină într-un număr cât mai mare miercuri, alături de noi, să facem un meci mare. Ţintim prima poziţie şi, ca să fim acolo, trebuie să o învingem din nou pe Crailsheim

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.