FIBA Europe Cup: Baschetul european revine în Polivalentă. Vitaly Stepanovski a prefațat meciul cu Merlins Crailsheim

0
469

SCM Universitatea Craiova joacă, miercuri, 23 noiembrie 2022, de la ora 19:00, în Sala Polivalentă Craiova, meciul cu numărul cinci în FIBA Europe Cup, în compania germanilor de la HAKRO Merlins Crailsheim.

Alb-albaștrii au victorii pe linie și sunt deja calificați în faza a doua a grupelor. De partea cealaltă, gruparea germană vine în Bănie cu 2-2 la general.

Partida a fost prefațată de tehnicianul ucrainean al echipei craiovene, Vitaly Stepanovski:

„Crailsheim este o echipă foarte bună, joacă un baschet foarte bun și rapid, și pentru noi va fi foarte important să îi încetinim. Jocul tur, din Germania, a fost un joc foarte, foarte greu. Mult contact, joc foarte fizic. Dar noi ne-am urmat regulile de la primul sfert până la ultimul și am câștigat. Acum, jucăm acasă și vom face tot posibilul pentru a câștiga. Ne pregătim foarte, foarte serios pentru acest joc, pentru că eu îmi doresc ca echipa mea să câștige fiecare meci. Victoria obținută  cu Sibiu a fost foarte important pentru noi, pentru atmosferă, pentru tot. Și acum, cu o stare pozitivă, ne pregătim pentru un joc foarte greu. De aceea așteptăm suporterii să ne fie alături, ca de fiecare dată, și să ne ajute să câștigăm.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.