CEV Cup: Victorie de senzație pentru voleibaliștii craioveni. SCMU Craiova – Fenerbahçe 3-1

0
178

Echipa de volei masculin SCM Universitatea Craiova a revenit de la 0-1 la seturi și s-a impus în fața turcilor de la Fenerbahçe Istanbul cu 3-1, miercuri, în turul 16-imilor CEV Cup.

Băieții lui Pascu au început timorați și oaspeții au deținut inițiativa în primul act al întâlnirii. 18-25 și turcii au trecut în avantaj.

Împiniși de la spate de peste 2000 de spectatori, alb-albaștrii au prins aripi și s-au desprins la un incredibil 17-10 în actul secund. Ce a urmat a fost interzis cardiacilor. Gruparea de pe malul Bosofrului a revenit și a trecut chiar în avantaj pe tabelă, cu minge de 2-0 la 23-24. Lică și compania au fost însă stăpâni pe situație și au restabilit în cele din urmă egalitatea (27-25).

Setul trei a fost la fel de echilibrat și decis în favoarea lui Lică & com., după ce au reușit să se mențină în avantaj pe întreaga durată a secvenței (25-22 și 2-1 pentru gazde).

Setul patru a fost și ultimul al disputei din Polivalentă. Craiova a reușit să întoarcă de la 19-21 și să închidă meciul cu 25-23, spre marea bucurie a celor prezenți în această seară în tribune.

CRAIOVA: Viiber 3 puncte, Călin 10, Vinicius 16, Lică 14, Lupu 8, Kovacevic 15 – Diaconescu (L). Au mai intrat: Pereira 1, Telelu.

Returul este programat săptămâna viitoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.