Baschet: SCM Universitatea Craiova s-a înscris în FIBA Europe Cup!

0
505

Conducerea clubului SCM Craiova a depus la FIBA Europe documentaţia necesară pentru înscrierea în următorul sezon al cupelor europene.

Locul 5 la finalul ediției precedente de campionat, dar și disputarea finalei Cupei României, le dau dreptul oltenilor să evolueze pentru prima dată într-o competiție organizată sub egida FIBA.

„Suntem aproape de a scrie istorie pentru orașul Craiova. Echipa de baschet masculin SCM Universitatea se află în fața primei participări într-o cupă europeană sub egida FIBA. 

Am depus actele necesare pentru a participa în FIBA Europe Cup. Performanța din sezonul trecut, cea mai mare din istoria secției de baschet, finalistă a Cupei României, ne-a dat dreptul de a participa în sezonul următor în această competiție.

Sport Club Municipal Craiova are sprijinul Federației Române Baschet în acest demers, iar un răspuns oficial va veni pe data de 1 iulie. Sala Polivalentă și suporterii craioveni merită să vadă nume mari ale baschetului la Craiova!”, se arată în comunicatul clubului din Cetatea Băniei, cu privire la depunerea documentaţiei pentru înscrierea în următoarea ediţie a FIBA Europe Cup.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.