Cupa României: Universitatea Craiova a ratat calificarea în finala Cupei

0
502

Universitatea Craiova a ratat și cel de-al doilea obiectiv al sezonului, Cupa României, fiind eliminată în semifinale, de Sepsi Sfântu Gheorghe, după ce a pierdut și returul de pe „Ion Oblemenco”, scor 0-1. În tur, a fost 2-1 pentru actuala echipă a lui Cristiano Bergodi.

Alb-albaștrii au încercat să înceapă avântat, iar reluarea lui Crețu, cu capul, în transversală (9) a părut să dea semnalul lui asediu necontenit. Știința a avut marile ocazii ale primei reprize, Ivan a reluat puțin alături, deși mingea îi venea perfect lui Markovic. Oaspeții au stat la cutie și puteau da lovitura încă din prima repriză, însă șutul lui Aganovic a fost respins de Pigliacelli.

Era de așteptat ca băieții lui Reghe să pună piciorul pe accelerație și mai puternic după pauză. Dar realitatea a fost alta… covăsnenii au fost cei care au încercat mai mult. Ștefănescu l-a pus încercare pe Pigliacelli, iar Tudorie a avut și el o șansă bună în minutul 57. Același Ștefănescu a fost și cel care a marcat unicul gol al întâlnirii. După ce a scăpat ușor de marcajul lui Bancu, a șutat pentru deschiderea scorului pe sub portarul Craiovei, în minutul 66.

Exceptând reluarea din foarfecă a lui Ivan și șutul din voleu al lui Vătăjelu , Craiova s-a stins ușor, la fel ca și entuziasmul din tribune. În final, Bancu a fost eliminat pentru un gest golănesc, care ne-a adus aminte de Zidane care l-a lovit cu capul în piept pe Materazzi, în finala Campionatului Mondial din 2006.

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vătăjelu, Papp, Screciu, Bancu – Mateiu (’69, Roguljic), Crețu – Gustavo (’55, Cîmpanu), Baiaram (’55, Nistor), Ivan – Markovic (’55, Koljic).
Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Sepsi: Niczuly – Dimitrov, Bălașa (’73, Ninaj), Mitrea, Dumitrescu – N. Păun, Gonzales, Aganovic (’81, Vaşvari) – Bărbuț, Tudorie (’73, Luckassen), Ștefănescu (’80, Askovski).
Antrenor: Cristiano Bergodi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.