Baschet: SCM Universitatea Craiova a egalat situația la general | 84-82 cu FC Argeș și calificarea se joacă în Trivale

0
408
FOTO: REMUS BADEA

SCM Universitatea Craiova a câștigat meciul doi al play-off-ului cu FC Argeș, scor 84-82, iar scorul general a devenit 1-1. Meciul decisiv se joacă luni, 9 mai, în Trivale.

Jocul din Sala Polivalentă cu a început cu gruparea argeșeană la timonă, 13-5. Alb-albaștrii au revenit pe finalul primului sfert, iar după primele 10 minute de joc scorul a fost egal (17-17). Craiova a trecut la conducere și s-a distanțat pe tabelă în actul secund din prima repriză. La pauza mare, scorul era 41-33 pentru formația antrenată de Vitaly Stepanovski.

Craiovenii s-au aflat în control în sfertul al treilea și totul se îndrepta spre o victorie clară a gazdelor. 62-48 înaintea secvenței decisive. Sfertul patru a fost dominat clar de FC Argeș și finalul a luat aspecte dramatice. Oaspeții au anulat diferența de pe tabela de marcaj și au fost la pas să se impună pe final. S-a terminat până la urmă 84-82 pentru Craiova și totul se decide la Pitești.

Radu Vîrnă a totalizat 25 de puncte, 9 recuperări și 6 pase decisive. Michael Qualls a adăugat 21 de puncte. Josh Hawley a terminat cu 14 puncte și 5 recuperări, iar Shamarkus Kennedy și-a trecut în cont un double-double – 10 puncte și 10 recuperări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.