Baschet: Vitaly Stepanovski: „Dacă reducem din greșelile pe care le facem, cred că avem o șansă să îi învingem”

0
623
FOTO: IONUȚ GREERE

Vitaly Stepanovski, directorul tehnic al echipei masculine de baschet SCM Universitatea Craiova, a prefațat meciurile cu FC Argeș Basketball, din primul tur al play-off-ului Ligii Naționale.

„Pitești este o echipă foarte bună, cu experiență. Trebuie să rămânem concentrați, atât în defensivă, cât și în ofensivă pe tot parcursul meciului. Să respectăm tot ce am pregătit pentru acest duel. Dacă reducem din greșelile pe care le facem, cred că avem o șansă să îi învingem și să jucăm acasă cu o victorie deja obținută. Toate echipele din play-off sunt foarte bune, cele mai bune din campionat.”

Atmosfera este bună și totul este pregătit pentru cea mai importantă parte a sezonului. Luăm fiecare meci în parte. Nu o să spunem acum că avem planuri mărețe, dar ne vom gândi de la meci la meci și vom da totul.
Vom da totul pentru un rezultat pozitiv în partida cu FC Argeș.”

Seria cu gruparea piteșteană debutează mâine, în Trivale, începând cu ora 18:00. A doua partidă este programată vineri, 6 mai, de la ora 19:30. A treia partidă, dacă mai este cazul, se joacă la Pitești, luni – 9 mai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.