Baschet: Craiova pierde după o repriză de prelungiri la Cluj-Napoca

0
566
FOTO: CRISTIAN COSMA | UP FOTO

SCM Universitatea Craiova a pierdut duelul restant cu U BT Cluj-Napoca, scor 100-97, după o repriză de prelungiri. 92-92 a fost scorul la finalul primelor 40 de minute de joc. Înaintea ultimei runde, ardelenii au un bilanț de 27-2, în timp ce oltenii au 18 victorii și 11 eșecuri.

Ardelenii au câștigat primele două sferturi ale întâlnrii cu același scor 21-19 și au intrat la pauza mare cu 42-38. Echilibrul s-a menținut și în prima parte din a doua repriză, cu gazdele la conducere înaintea ultimului sfert scor 71-65.

U BT s-a desprins la 10 puncte diferență în secvența desicivă (78-68), însă alb-albaștrii nu au cedat inițiativa și chiar au trecut la conducerea jocului pe final. A urmat apoi un duel în coșuri din afara semicercului și meciul a intrat în over time.

Clujul s-a desprins pe tabelă, dar a tremurat la intercepția lui Robinson din ultima secundă, dar din păcate aruncarea acestuia nu și-a nimerit ținta.

Josh Hawley a terminat meciul cu 37 de puncte, 11 recuperări și 6 intercepții. L-a urmat Titus Robinson, cu 19 puncte și 10 recuperări.

SCM Universitatea Craiova va termina sezonul regulat pe terenul lui Dinamo. Meciul este programat vineri, de la ora 17:45.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.