Baschet: SCM Universitatea Craiova a pierdut restanța cu Oradea

0
497

Echipa de baschet masculin SCM Universitatea Craiova a pierdut meciul restant din etapa a 13-a a Ligii Naționale scor 91-80, jucat în compania formației CSM CSU Oradea.

Bihorenii au marcat constant din afara semicercului și au pus un ecart considerabil încă din primul sfert al întâlnirii (25-12). Craiova a mai redus din handicap, iar după primele 10 minute de joc scorul a fost de 25-19 pentru elevii lui Cristi Achim. Elevii lui Michalis Kakiouzis au revenit fantatic în al doilea sfert și a trecut la conducere cu un buzzer beater-ul lui Wyatt, 50-49 la pauza mare.

Oaspeții au avut un parțial de 8-0 în prima parte din sfertul trei și nu au mai cedat inițiativa. Cele două echipe au făcut concurs de aruncări de la mare distanță și înaintea ultimul sfert scorul a fost de 76-65 în favoarea orădenilor. Diferența s-a mențiut și în ultimul parțial al partidei, astfel vicecampioana României pleacă cu victorie din Bănie.

De menționat faptul că SCM Universitatea Craiova a terminat cu un procentaj de 46% (11/24) la aruncările din spatele semicercului, iar oaspeții cu un procentaj de 63% (17/27)!

Troy Franklin a terminat meciul cu 24 de puncte și 5 recuperări, Michael Qualls și Kaliff Wyatt au adăugat câte 15 puncte fiecare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.