Volei: Voleibalistele de la SCM Universitatea Craiova se află în fața unui meci de mare importanță

0
384

Voleibalistele de la SCM Universitatea Craiova joacă mâine, de la ora 14:00, în compania formației Știința Bacău, într-o restanță din cadrul etapei cu numărul 18 a Diviziei A1.

Lucian Zlotea, antrenorul grupării din Bănie, încă speră că echipa sa poate să prindă locul 8 la finalul sezonului regulat, dar pentru acest lucru trebuie neapărat să câștige meciul de mâine… și nu orice fel de victorie, o victorie de 3 puncte.

Suntem deja concentraţi pe disputa cu Bacău. Dacă am opus rezistenţă Lugojului, cu siguranţă putem juca la fel şi cu Bacău. Am încredere în fete şi sunt convins că au înţeles importanţa acestui meci. În toate partidele în care am fost de la egal la egal cu adversarul a fost mobilizare şi am şi reuşit să câştigăm.Era important şi un punct în ultimul joc, pentru că Bacău a încurcat puţin echipa din Târgovişte. Dar, şi în actualele condiţii, suntem acolo, iar victoria pe care ne-o dorim miercuri ne poate asigura locul al 8-lea. Ce este cert e că avem nevoie de o victorie cu 3-0 sau 3-1Altfel, şansele noastre vor fi zero. Va fi un meci mult mai puternic. Chiar dacă am câştigat cu 3-0 acolo, scorul a fost strâns şi de această dată fiecare dintre noi ne jucăm şansa şi locul în clasament. Avem o presiune în urma ultimelor rezultate. Ele au luat puncte din ultimele trei jocuri, cu echipe importante, în timp ce noi nu am luat nimic. Proiectul nostru era să evităm retrogradarea, dar vrem să scăpăm definitiv de această problemă şi să ajungem în 5-8“, a declarat Lucian Zlotea la conferința de presă premergătoare partidei.

În tur, SCM Universitatea Craiova a câștigat cu scorul de 3-0.

Partidava fi arbitrată de Cristian Cristea (București) si Marius Ștefurac (Ploiești), iar observator din partea Federației Române de Volei a fost delegat bucureșteanul Marian Păușescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.