Baschet: Final 4 CR: Michalis Kakiouzis: „Trebuie să ne focusăm pe ce avem de făcut”

0
649
FOTO: IONUȚ GREERE

Clubul Sport Club Municipal Craiova (SCM) organizează în perioada 15-17 februarie Final 4 Cupei României la baschet masculin, iar baschtbaliștii din Bănie sunt pregătiți să oprească trofeul în Bănie. Ar fi pentru prima dată când echipa organizatoare a turneului final al triumfa.

Alb-albaștrii joacă mâine seară, de la ora 20:00, în compania formației CSM Galați, formație pe care gruparea din Bănie a învins-o în ambele partide din actuala stagiune a Ligii Naționale. În cadrul unei conferințe de presă, Michalis Kakiouzis a prefațat întâlnirea din a doua semifinală a Final 4. Tehnicianul elen al Craiovei este de părere că jucătorii sunt pregătiţi atât din punct de vedere fizic, cât şi mental şi îşi doresc să ajungă în finală, să joace cu trofeul pe masă.

Cu siguranţă, acest eveniment este extrem de important pentru clubul nostru. Conducerea face tot posibilul ca totul să fie în regulă, iar noi vom încerca să ne ridicăm la nivelul aşteptărilor. Va fi un meci total diferit faţă de cele de până acum. Pregătim foarte bine acest meci de o bună perioadă de timp, dar nu are nicio importanţă că i-am mai învins. Vom face tot ce putem să câştigăm, din nou, împotriva lor. Jucătorii sunt pregătiţi atât din punct de vedere fizic, cât şi mental şi îşi doresc să ajungă în finală, să joace cu trofeul pe masă. În primul rând, este important şi pentru mine şi pentru club dacă am câştiga trofeul, ar fi ceva incredibil. Toţi luptăm pentru acest vis, dar pentru mine va fi o competiţie specială.

Nu îmi doresc o anumită echipă în finală, dar, pentru început, să ne calificăm noi acolo este tot ce contează. Trebuie să ne focusăm pe ceea ce avem de făcut şi este bine că între semifinală şi finală vom avea o zi de pauză, în care să ne relaxăm şi să punem la punct toate lucrurile rămase. Jucătorii muncesc din greu la antrenamente şi sunt pregătiţi să joace cu oricine, indiferent de nume sau de performanţele obţinute. Vom da 100% pentru a aduce Cupa la Craiova”, a spus Kakiouzis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.