Baschet: Craiova a controlat disputa cu Sibiu și s-a impus fără probleme

0
416

SCM Universitatea Craiova a câștigat primul meci jucat în 2022, după o lună de pauză, scor 88-76, împotriva celor de la BC CSU Sibiu.

Trupa lui Michalis Kakiouzis a controlat cap-coadă partida din Sala Polivalentă și nu a dat nicio șansă ardelenilor. Craiova ajunge după acest rezultat la un general de 9-4, iar Sibiul la 8-10. Alb-albaștrii au și 5 partide restante.

Scorul după 10 minute a fost 28-16 pentru olteni, iar la pauza mare ecartul a crescut la 19 puncte, 52-34. Oaspeții au dat semne de revenire în prima secvență din a doua repriză, dar Craiova s-a apărat bine, iar înaintea ultimelor 10 minute tabela indica scorul de 68-54. Ab-albaștrii au pornit ca din tun sfertul al patrulea, s-au desprins la 23 de puncte dinferență, apoi a intervenit relaxare și ardelenii au mai redus din diferență.

Michael Qualls a fost încă o dată cel mai bun jucător de pe teren, după ce a încheiat cu 29 de puncte, 7 recuperări, 5 intercepții și 2 pase decisive. Bogdan Țîbîrnă a avut 13 puncte și 4 recuperări. Titus Robinson s-a remarcat cu 12 puncte.

Pentru SCM Universitatea Craiova urmează duelul cu CSM Galați din etapa a 19-a.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.