Baschet: SCM U Craiova joacă mâine seară în Giulești. Michalis Kakiouzis: „Știm ce ne așteaptă în acest duel”

0
315
FOTO: IONUȚ GREERE

SCM Universitatea Craiova o întâlnește pe Rapid București în etapa a cincea a Ligii Naționale de baschet masculin. Meciul este programat duminică, de la ora 18.00, în sala Rapid.

FOTO: IONUȚ GREERE

Cu un meci mai puțin disputat (restanța cu U BT Cluj se joacă la mijlocul săptămânii viitoare), formația pregătită de grecul Michalis Kakiouzis are victorii pe linie în debutul Ligii Naționale și abordează la victorie și partida din Giulești. De partea cealaltă, Rapidul are o victorie și 3 înfrângeri la activ.

„Duminică avem un meci greu la București, în fața Rapidului, o echipă periculoasă, în special când joacă pe teren propriu. Este o dispută foarte importantă pentru noi, pentru care am muncit toată săptămâna. Știm ce ne așteaptă în acest duel. Am vrea să ținem seria de victorii în viață. Chiar dacă înâlnim o nou-promovată, nici noi nu suntem întocmai o echipă închegată. Nu vreau să iau adversarii de sus. Asta e atitudinea mea și nu-mi doresc să subestimez pe nimeni, indiferent că jucăm cu campioana sau cu o nou-promovată. Mintea noastră este doar la meciul cu Rapid, nicidecum la confruntarea de miercuri cu U-BT Cluj”, a spus Kakiouzis la conferința de presă premergătoare meciului.

Partida va fi arbitrată de o brigadă formată din  Ciprian Stoica, Dragoș Barbu și Vlad Cotrobaș. Comisar din partea Federației Române de Baschet a fost desemnat Svetlana Simion.

Este a treia întâlnire directă dintre cele două formații. Craiova a învins de două ori Rapidul în ediția 2008-2009 a LNBM (97-61 la Craiova, respectiv 99-66 în Giulești).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.