Baschet: Începe LNBM, SCM U Craiova se deplasează la Tg.Jiu. Michalis Kakiouzis: „Jucăm împotriva unei echipe foarte agresive”

0
330
FOTO: IONUȚ GREERE

SCM Universitatea Craiova se deplasează la Târgu Jiu pentru meciul cu CS Municipal din localitate. Meciul este programat sâmbătă, de la ora 19.00, și contează pentru prima etapă din Liga Națională de Baschet Masculin.

FOTO: IONUȚ GREERE

Trupa grecului Michalis Kakiouzis are un moral bun după ce a reușit să elimine din Cupa României pe CSM CSU Oradea. Chiar dacă a pierdut meciul retur, gruparea din Bănie merge mai departe în competiție. De partea cealaltă, Tg.Jiu a jucat doar partida tur cu CSO Volunari, 66-92, chiar în propriu fief. Returul a fost amânat din cauza  participării ilfovenilor în preliminariile FIBA Europe Cup.

Înaintea acestui joc, tehnicianul echipei craiovene, Michail Kakiouzis, a declarat următoarele: „Jucăm împotriva unei echipe foarte agresive, mai ales pe propriul teren. E primul lor joc în campionat, în fața propriilor suporteri, după eșecul din cupă cu echipa cu Voluntari, și își vor dori să se revanșeze în fața fanilor din Târgu-Jiu. Noi ne-am pregătit pentru un alt meci foarte dificil, pentru că va fi un joc disputat și greu, dar împreună l-am pregătit în cele mai mici detalii. Sunt mulțumit de modul în care s-au pregătit băieții și de cum s-a lucrat la antrenamente. Așa cum am spus de când am venit muncim pentru a da tot ce este mai bun și de a evolua din ce în ce mai bine.”

Meciul nu va putea fi urmărit la televizor, dar va fi transmis live pe FRB TV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.