La Liga: Real Madrid a făcut scor de tenis cu Mallorca. Sevilla a bătut pe Valencia. Rezumatele meciurilor de ieri din La Liga

0
247
FOTO: REAL MADRID CF

Real Madrid a făcut spectacol pe Santiago Bernabeu cu Mallorca. A fost 6-1, cu câte trei goluri pe repriză marcate de elevii lui Ancelotti.

FOTO: REAL MADRID CF

Real Madrid a deschis scorul în minutul 3. Karim Benzema a profitat de o gafă a lui Gaya și a finalizat cu un șut pe jos. Asensio a dublat avantajul madrilenilor în minutul 24, apoi oaspeții au punctat prin coreanul Lee imediat după ce au repus mingea de la centru. Asensio și-a trecut în cont dubla în minutul 29 din pasa lui Benzema.

În partea secundă, Asensio reușește hat-trick-ul, din pasa lui Benzema, în minutul 55. Căpitanul galacticilor a făcut 5-1 cu un șut deviat, după o pasă lobată venită de la Alaba (78). Isco a stabilit scorul final din pasa lui Vinicius, cu 7 minute înainte de final.

Sevilla a trecut pe propriul teren de Valencia, scor 3-1. Toate golurile s-au marcat în prima jumătate de oră.

Partida de pe Sanchez Pizjuán a început practic de la 1-0 pentru gazde. Papu Gomez a înscris din pasa lui Lamela. S-a făcut 2-0 în minutul 15, Lato a deviat în propria poartă centrarea lui Montiel. Scorul a luat proporții în minutul 22, Rafa Mir a finalizat cu un lob de mare finețe. Liliecii au redus din diferență prin golul de Hugo Duro (31).

Espanyol Barcelona a câștigat cu scorul de 1-0 meciul jucat acasă cu Alaves.

Raul de Tomas a marcat din lovitură de la 11 m unicul gol al partidei (54). De Tomas a avut două goluri anulate în prima repriză.

Villarreal a făcut scor cu Elche, 4-1.

Yeremi Pino a deschis scorul în minutul 4, apoi oaspeții au egalat prin columbianul Johan Mojica (19). Subarinul galben a revenit în avantaj după golul marcat de Manu Trigueros în minutul 39. Gazdele au mai punctat de două ori în partea a doua a jocului și meciul s-a încheiat cu 4-1. Au marcat Arnaut Danjuma (60) și Alberto Moreno (90+4).

Joi se joacă ultimele partide ale etapei:

20.30 Granada – Real Sociedad (Telekom Sport 2, Look Sport 3)
20.30 Osasuna – Betis
23.00 Cadiz – Barcelona (Digi Sport 2, Telekom Sport 2, Look Sport 3)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.