Cupa României: Laurenţiu Reghecampf: „Trebuie să dai importanţă foarte mare la tot ceea ce se întâmplă în 90 de minute”

0
397

Universitatea Craiova și CFR Cluj se reîntâlnesc din nou, de data această în 16-imile Cupei României, pe terenul Craiovei.

Alb-albaștrii caută revanșa după înfrângerea de luni seară din campionat (1-0 pentru CFR).

Laurenţiu Reghecampf, antrenorul Universității Craiova, a declarat că va trimite în teren cea mai bună echipă și speră să obțină calificarea. Cupei României este un obiectiv pentru gruparea din Bănie.

„Principalul obiectiv al nostru rămâne câştigarea campionatului, dar noi nu suntem în faţă, nu arătăm bine, suntem pe locul 9, dar şi Cupa României este un obiectiv important şi trebuie să-i dăm importanţa cuvenită. Le-am spus că vrem să câştigăm campionatul şi orice trofeu este pus pe masă. Mâine seară jucăm în Cupa României, o competiţie foarte dificilă, aparte faţă de ce se întâmplă în programul nostru de zi cu zi. Este un singur meci, unde trebuie să te concentrezi, să dai importanţă foarte mare la tot ceea ce se întâmplă în 90 de minute, plus prelungiri şi plus loviturile de la 11 metri, dacă se ajunge acolo. Asta ca să poţi să te califici şi să poţi să câştigi un asemenea trofeu”, a spus Reghecampf la confernața de presă premergătoare partidei.

Universitatea Craiova – CFR Cluj se joacă joi, de la ora 21.30, pe stadionul „Ion Oblemenco“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.