Serie A: Milan bate pe Lazio. Roma învinge pe Sassuolo în prelungiri. Genoa revine de 0-2 și câștigă pe terenul lui Cagliari

0
259
FOTO: AC MILAN

Cu Ciprian Tătărușanu pe banca de rezerve, AC Milan a câștigat derby-ul cu Lazio cu scorul de 2-0. La oaspeți, Ștefan Radu a stat tot meciul pe banca de rezerve.

FOTO: AC MILAN

Finalul primei reprize a fost de coșmar pentru Lazio. Rafael Leao a deschis scorul în minutul 45, după un-doi cu Ante Rebic. Apoi Frank Kessie a ratat o lovitură de la 11 m. Ivorianul a tras în transversală. Zlatan Ibrahimovic s-a întors cu gol. Suedezul a marcat ca la antrenament, în minutul 67, din pasa aceluiași Ante Rebic.

Meci cu final de infarct pe Olimpico. AS Roma a câștigat cu scorul de 2-1 meciul cu Sassuolo. Stephan El Shaarawy a marcat golul victoriei în minutul 90+1, apoi oaspeții au avut un gol anulat în al treilea minut suplimentar.

Capitolinii au deschis scorul în minutul 42, Bryan Cristante a marcat după o lovitură liberă executată de Pellegrini. Filip Djuricic, servit ideal de Berardi, a egalat în minutul 57. El Shaarawy a prins un șut în diagonală din interiorul careului, fără nicio speranță pentru portarul advers.

Vlad Chiricheș a fost integralist la Sassuolo.

Meci spectaculos pe Luigi Ferraris din Genova. Sampdoria și Inter au terminat la egalitate, scor 2-2. Radu Drăgușin și Ionuț Radu au fost rezerve neutilizate.

Nerazzurri au marcat prin Federico Dimarco, în minutul 18, dintr-o lovitură liberă de la marginea careului. Mingea s-a dus direct în vinclu. Gazdele au restabilit egalitatea în minutul 33, Yoshida a înscris cu un șut deviat în propria poartă de Dzeko. Inter a revenit în avantaj cu un minut înainte de pauză, Lautaro Martinez a reluat din prima centrarea lui Barella.

„Doria” a egalat la două după odihnă, Augello a trimis din voleu centrarea lui Bereszynski.

Cagliari a condus pe Genoa pe propriul teren cu scorul de 2-0, însă oaspeții au revenit și au marcat de trei ori în decurs de 18 minute. Răzvan Marin a fost inegralist și a centrat la golul doi al gazdelor.

Sarzii au deschis scorul dintr-o lovitură de la 11 m transformată în minutul 16 de Joao Pedro.

S-a făcut 2-0 în minutul 56. Răzvan Marin a execuat perfect un corner de partea dreaptă și Luca Ceppitelli a trimis cu o splendidă lovitură de cap. Oaspeții au răspuns imediat și au redus din diferență după trei minute. Mattia Destro a înscris din plonjon.

Mohamed Fares a restabilit egalitatea în minutul 69, tot cu capul, și tot după un corner executat de partea dreaptă.  Fares a făcut dubla în minutul minutul 78, algerianul a trimis cu capul, fără speranțe pentru Cragno.

Torino a dispus în propriul fief de Salernitana, scor 4-0.

„Torro” a marcat pentru prima dată în minutul 45. Antonio Sanabria a trimis cu capul centrarea venită de la Ansaldi. Ansaldi s-a aflat și la originea golului secund al gazdelor. Centrarea sa a fost reluată în plasă de Bremer. Tommaso Pobega a ridicat scorul la 2-0 în minutul 87, iar Sasa Lukic a stabilit scorul final în minutele de prelungire.

Udinese a câștigat în ultimul minut de joc al meciului de la Spezia. A fost 1-0 pentru elevii lui Luca Gotti.

Unicul gol al întâlnirii a purtat semnătura lu Lazar Samardzic, care  șutat puternic, din interiorul careului, fără speranțe pentru Zoet.

Luni se joacă ultima partidă a etapei:

21.45 Bologna – Verona (Digi Sport 4, Telekom Sport 4, Look Sport 2)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.