Baschet: Michalis Kakiouzis a fost prezentat oficial

0
418

Grecul Michalis Kakiouzis a fost prezentat în cadrul unei conferințe de presă desfășurată astăzi la stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova. Acesta a devenit începând de astăzi noul antrenor al echipei de baschet SCM Universitatea Craiova.

“Vă mulţumesc foarte mult că sunteţi alături de noi, sunt foarte bucuros că am venit la echipa Craiovei, care are unul dintre cele mai frumoase oraşe din România. Am vizitat infrastructura şi de la stadion, şi de la Sala Polivalentă şi am rămas plăcut surprins. Primul target pentru sezonul viitor este ca suporterii să revină în sală în număr cât mai mare. În privinţa lotului de jucători mă voi consulta cu domnii Marius şi Adrian şi am înţeles că avem aceeaşi filozofie, să avem o echipă competitivă. Targetul meu personal este primul loc, pentru că aşa sunt obişnuit, dar nu trebuie să îl luăm ca reper. Sigur voi munci foarte mult să ajung cât mai aproape de prima poziţie”, a declarat Michalis Kakiouzis în fața presei craiovene.

Adi Coșman, directorul Sport Club Municipal, a mărturisit că obiectivul este ca suporterii să revină în Sala Polivalentă în număr cât mai mare.

„A ales clubul nostru să vină să antreneze echipa în sezonul viitor. După cum am vorbit cu el, obiectivul nostru este ca suporterii să revină în Sala Polivalentă în număr cât mai mare. De aceea trebuie să prestăm un baschet şi, un sport, în general, de cea mai înaltă calitate şi pentru acest motiv Michalis Kakiouzis este alături de noi. Numele lui poate să atragă și jucători de valoare. Încă nu am stabilit lotul pentru sezonul viitor”, a spus Adrian Coșman.

La rândul său, Marius Toma, managerul secției de bascht din cadrul SCM Craiova, a declarat că venirea lui Michalis este o ştachetă ridicată, un alt standard, este CV-ul cel mai important al unei persoane implicate în baschetul românesc. Acesta a adăugat și faptul că Aco Todorov va rămâne alături de echipă și va deveni un „scouter adviser”.

„Ţinând cont de CV-ul lui Michalis pentru noi este o bucurie şi o onoare că îl avem aici. Sunt foarte bucuros să vă anunţ păstrarea relaţiilor cu fostul antrenor, Aleksander Todorov, căruia îi mulţumim că a fost alături de noi cu rezultate bune spre foarte bune. Am vorbit cu Michalis şi cu Aco şi acesta din urmă va fi un fel de scouter, adviser al staff-ului tehnic extins. Venirea lui Michalis va da un suflu nou echipei, pentru că energia cu care a venit, dorinţa de performanţă, de victorie, vor face casă bună cu experienţa lui Aleksander Todorov. Venirea lui Michalis este o ştachetă ridicată, un alt standard, este CV-ul cel mai important al unei persoane implicate în baschetul românesc. Evident, se vor redeschide porţile Sălii Polivalente şi spectatorii vor putea să revină în tribune. A fost o provocare, ceva atipic, să găsim un numitor comun, pentru a-l convinge pe Michalis Kakiouzis să vină la Craiova.”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.