Cupa României: Universitatea Craiova a câștigat Cupa României, 3-2 după prelungiri cu Astra

0
340

Universitatea Craiova a câștigat Cupa României la fotbal, după ce a învins Astra Giurgiu, scor 3-2, după prelungiri. A fost 1-1 după primele 90 de minute de joc.

Alb-albaștrii au deschis scorul în minutul 13, prin Andrei Ivan, care a fructificat cu o „scăriță” de efect pasa primită de la Nistor. Astra a răspuns imediat și a egalat dintr-o lovitură de la 11 m. Valerică Găman a transformat cu siguranță de la punctul cu var. Craiova și-a mai creat ocazii până la pauză, dar la cabine s-a intrat cu 1-1.

După odihnă, ambele combatante și-au trecut în cont ocazii de a înscrie, însă meciul s-a terminat ca la pauză și s-a intrat în prelungiri.

Cei care au înscris au fost giurgiuvenii. Boe-Kane a fost pe fază la șutul lui Vali Gheorghe respins de Pigliacelli și a pus capul pentru 2-1 ! Bucuria Astrei a durat doar șase minute, pentru că Nistor a prins un șut fenomenal și l-a învins pe Popa (2-2). Vlad Screciu a fost cel care a adus Cupa în Bănie. În minutul 113, Nistor a centrat dintr-o lovitură liberă, iar Screciu a trimis cu capul în plasă, profitând și de ieșirea greșită a lui Popa.

Universitatea Craiova:Pigliacelli – Vătăjelu, Bălaşa, M.Constantin (74, Acka), Bancu – Mateiu (74, Tudorie), Cicâldău, Nistor – Cîmpanu (66, Camara; 110, Fedele), Ivan, Baiaram (74, Screciu). Antrenor: Marinos Ouzounidis.

Astra Giurgiu:Popa – Sousa (68, Riza), Jovanovic, Găman, Lamanje – Boe-Kane, Canadija (118, Adeshina), Crepulja – Stahl (66, Balaure), Krpic, V.Gheorghe (118, D.Gheorghe). Antrenor: Ionuţ Badea.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.