Universitatea Craiova înregistrează a treia înfrângere consecutivă în play-off. 2-3 pe teren propriu cu FC Botoșani. A fost un meci nebun, cu mulți nervi, cu 3 eliminați și cu un nou joc neconvingător pentru alb-albaștrii.

Botoșani a deschis scorul dintr-un offsaid nesemnalizat, sirianul Al Mawas, profitând și de o deviere nefericită a lui Bălașa, a trimis mingea în plasă (7). Craiova a egalat prin Nistor în minutul 25, dintr-un penalty obținut de Baiaram.

Țigănașu și Vătăjelu au văzut galben după un scandal la mijlocul terenului, apoi ambii au fost eliminați până la pauză. Oaspeții au punctat în minutul 45+3 prin Chindriș, care a reluat cu capul o minge expediată de Rodriguez și o ieșire greșită pe centrare a lui Pigliacelli… a câta oară ????

Andrei Ivan a egalat în minutul 57 și a fost aproape să întoarcă scorul, însă Tudorie a ratat inexplicabil din poziție ideală.

A venit minutul 83 și momentul de nebunie a lui Bancu. Mai întâi l-a luat la șuturi pe Florescu, apoi îi aplică un cap în gură Rodriguez și primește direct cartonaș roșu. După patru minute, Enriko Pappa, intrat pe teren de puțin timp, trimite sub transversală centrarea lui Al Mawas.

De la margine s-au arătat 6 minute de prelungire, însă trupa lui „Nea Mărin” nu a fost în stare să pună în pericol poarta lui Hankic.

Ce urmează…?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.