Liga 2: FCU câștigă cu 4-2 meciul cu CS Mioveni

0
296

CS Mioveni a condus cu 1-0 la pauză pe „Ion Oblemenco”, FCU Craiova a întors scorul după pauză și s-a impus în final cu 4-2 ! Meciul a contat pentru etapa a 6-a din play-off-ul Ligii 2.

Argeșenii au deschis scorul repede. Ștefan Blănaru l-a învins pe Mogoșanu cu șut la colțul lung (3). Trupa lui Trică a răspuns după pauză și în decurs de 10 minute a marcat de trei ori în poarta lui Iustin Popescu. Andrea Compagno a restabilit egalitatea în minutul 59 cu un șut în forță din 8 metri (59), Radu Negru și-a adus echipa în avantaj din pasa lui Compagno (62), iar Alexandru Blidar a făcut în minutul 69 3-1 cu un șut sub transversală.

Mioveni a sperat că poate pleca cu un rezultat pozitiv de la Craiova după golul marcat din poziție de offsaid de Guiherme Garutti (75). Scorul final a fost stabilit de căpitanul Dragoș Albu, care a transformat în minutele de prelungire o lovitură de la 11 m obținută de Raicea.

FCU Craiova: Mogoșanu – Gîț, Gugu, Ispas, Huyghebaert – Albu (c), Baeten (Raicea, 90) – V.Munteanu (Negru, 46), Blidar, Ad.Voicu (Cristea, 78) – Compagno.
Antrenor: Eugen Trică.

CS Mioveni: Popescu – Rădescu, Gherghe (c)(Massaro, 71), Iacob, Șerbănică (Ișfan, 71) – Șerban (Toma, 61), Vereș (Chindriș, 80) – Coșereanu (Garutti, 61), Blănaru, Mar – Rusu.
Antrenor: Alexandru Pelici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.