Echipa de baschet masculin SCM Universitatea Craiova se deplasează la București pentru meciurile din cadrul celui de-al 13-lea turneu al Ligii Naționale. 

FOTO: IONUȚ GREERE

Trupa antrenată de Aco Todorov va întâlni în sala Dinamo pe SCM Timișoara și CSM Oradea. Tehnicianul formației craiovene a vorbit pentru site-ul oficial al echipei despre aceste două partide:

”Pentru noi, va fi prima bulă de la începutul acestui sezon, unde mergem fără nicio presiune de a câștiga. Ne-am atins obiectivul, clasificarea în top 6, iar aceste două jocuri vor fi o mare oportunitate pentru noi de a juca și de a încerca să corectăm unele greșeli pe care le-am avut la meciurile anterioare.

Ambii adversari sunt foarte experimentați. Timișoara are trăgători excelenți și de asemenea una dintre cele mai bune apărări  din această ligă, precum și antrenor excelent și au jucat excelent împotriva Sibiului. Trebuie să uităm primul nostru joc cu ei, când am câștigat cu 18 puncte și să ne concentrăm pentru a face un nou joc bun.

Pe de altă parte, Oradea este de 3 ori campioană în ultimii 4 ani, are 7 străini și nu este nevoie să mai completez ceva despre valoarea acestei echipe, care a reușit un rezultat foarte bun și în competițiile europene”, a spus Todorov.

Meciurile din Capitală vor fi transmise în direct de Digi Sport și Look Sport.

Joi, 29 aprilie
SCM Timișoara – SCM U Craiova (ora 17:00, Digi Sport 3, Look Sport, FRB TV)
CSM Oradea – Dinamo București (ora 20:00, Digi Sport 3, Look Sport, FRB TV)

Vineri, 30 aprilie
SCM U Craiova – CSM Oradea (ora 17:00, Digi Sport 3, Look Sport, FRB TV)
Dinamo București – SCM Timișoara (ora 20:00, Digi Sport 3, Look Sport, FRB TV)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.