Volei: Fetele de la SCMU Craiova sunt pregătite pentru turneul de promovare. Lucian Zlotea: „Acest turneu vă fi cu siguranță cel mai greu de până acum”

0
835
FOTO: IONUȚ GREERE

La sfârşitul acestei săptămâni, cele mai bune patru formaţii din cel de-al doilea eşalon al Campionatului Naţional de volei feminin (Divizia A2) se întâlnesc la Craiova, în meciurile turneului de promovare. 

FOTO: IONUȚ GREERE

Fetele de la SCMU Craiova sunt pregătite să dea totul pe teren pentru a obține promovarea, mai ales că formația antrenată de Lucian Zlotea joacă pe teren propriu meciurile care o poate duce în primul eșalon.

„Acest turneu fi cu siguranță cel mai greu de până acum, până la urma participa primele 4 echipe din campionat. Dacă pe Turda o cunoaștem deja foarte bine, știm dinainte fi un meci foarte încărcat, despre celelalte două echipe nu putem fi siguri cum se vor prezenta. Le cunoaștem din meciurile pe care le-au disputat în seria de est, urmărind și noi cu interes desfășurarea acelei serii. Însă meciurile pe care le-au disputat ele acolo contra Brasovului, Constanței, de exemplu, eu consider nu se ridica la nivelul unui meci Craiova – Turda, pe care noi l-am disputat deja de 3 ori. Adică rămâne de văzut cum vor reacționa ele împotrivă noastră, un meci împotrivă unei echipe puternice nu seamănă niciodată cu unul împotrivă unei echipe de valoare mai scăzută, a declarat Lucian Zlotea pentru Sportul Doljean.

„Legat de fete, se simte emoția acestui turneu, dar sunt nerăbdătoare și încrezătoare, sunt emoții pozitive. Până la urmă am ajuns acolo unde ne-am dorit și după atâta muncă, este momentul dăm tot ce avem mai bun. Ele stiu asta și sunt pregătite. Primul hop, este testarea Covid, unde sper nu avem surprize. Fetele nu prezintă simptome deci suntem încrezători, dar până nu trecem peste, cu siguranță avem emoții. În rest, lotul se prezintă bine, nu avem accidentări majore, sunt câteva probleme probabil cauzate de oboseala acumulată dealungul sezonului, dar nimic serios, care ne puna pe gânduri, a adăugat antrenorul echipei craiovene.

Tragerea la sorți pentru stabilirea programului va avea loc joi seara. Referitor la acest lucru, tânărul antrenor craiovean ne-a declarat: „Programul meciurilor, adică ordinea în care se vor disputa, îl aflăm tocmai joi seara, la ședință tehnică. Desigur ne-am dori un parcurs favorabil. Din punctul meu de vedere echipa din Turda se anunță a fi cel mai dificil adversar, și cumva mi dori ultimul meci al turneului fie cel dintre Craiova și Turda, dacă se poate amândouă echipele cu calificarea în buzunar. La fel de bine există posibilitatea Mioveni sau Focșani ne încurce calculele și meciul cu Turda devină unul decisiv. Indiferent cum se vor așeză sorții, noi ne dorim 3 victorii, adică vom trata toate meciurile cu aceeași seriozitate.”

Meciurile se vor disputa astfel: vineri şi sâmbătă, de la orele 15.00 şi 18.00, iar duminică, de la 11.00 şi 14.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.