Liga 2: FCU a spart gheața pe Oblemenco | 1-0 cu ASU Poli

0
470

FCU Craiova a câștigat în sfârșit pe stadionul „Ion Oblemenco”. Formația antrenată de Eugen Trică a învins cu scorul de 1-0 ASU Poli Timișoara în etapa a doua din play-off-ul Ligii 2.

FOTO: Romică Panaitescu

Prima repriză din Bănie a fost slabă din toate punctele de vedere, cele două combatante nu au trans nicio minge pe stațiul porții.

Craiovenii au beneficiat în minutul 60 de o lovitură de la 11 m acordată pentru un henț al lui Ioan Mera. A executat Valentin Munteanu, însă lamentabil, iar mingea s-a dus țopăind în bara din stânga.

Golul a venit până la urmă de la belgianul William Baeten. Acesta a recuperat o minge pasată greșit de Cioinac și a trimis de la 25 m direct în vinclu (70).

FCU Craiova: Enache – Gîț, Gugu, Paramatti (Ispas, 77), Huyghebaert – Cristea, Albu (c) – Stoenac (V.Munteanu, 46), Baeten, Răducanu (Voicu, 46) – Compagno (Ciolacu, 67′).

ASU Poli: Hindrich – Radu, Mera (c), Scutaru, Popovici – Codrea, Cioinac (Ignea, 82) – Al.Munteanu (Radunovic, 77), Rus (Plazonja, 61), Ivanovici (Manea, 77) – Axente (Casado, 82).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.