Fotbal | Echipa Națională: Victorie cu final nebun. România – Macedonia de Nord 3-2

0
366

România a învins Macedonia de Nord cu 3-2, joi seara, la debutul în preliminariile Campionatului Mondial. Tricolorii au avut 2-0, au fost egalați într-un singur minut, și au marcat golul victoriei imediat după golul de 2-2.

Meciul de pe Arena Națională a început cu șuturile cadrate ale lui Man și Bancu. De partea cealaltă, Goran Pandev s-a demarcat excelent în spatele lui Chiricheș și Burcă, l-a lobat pe Niță, însă mingea a trecut peste poartă.

România a deschis scorul în minutul 28, Florin Tănase l-a învins pe Dimitrievski cu un șut cu latul, la colțul lung, din interiorul careului, după o pasă primită de la Vlad Chiricheș. Oaspeții au fost în continuare periculoși, Elmas a tras în plasa laterală, iar lovitura de cap a lui Nestorovski a fost reținută de Niță.

Valentin Mihăilă a înscris un gol de generic la cinci minute după pauză, cu o torpilă din afara careului și a dublat avantajul tricolorilor pe tabela de marcaj. Mihăilă a fost aproape de dublă după o nouă acțiune personală, iar macedonenii au fost aproape de gol prin Aliovski.

Nord-macedonenii au reușit să egaleze în decurs de câteva secunde. Ademi a redus din diferență, cu o lovitură de cap de la 8 metri, venită după o centrare venită dintr-o lovitură liberă (82), apoi Trajkovski a profitat de o eroare în apărare, a rămas singur cu Niță și a marcat pentru 2-2 (83).

România și-a revenit din pumni și a revenit la conducere prin golul marcat de Ianis Hagi din pasa lui Răzvan Marin (84). Nord macedonenii au trimis în poartă în ultimul minut suplimenatr, însă reușita a fost anulată pentru offsaid.

ROMÂNIA: Niță – Ov.Popescu, Chiricheș, Burcă, Bancu – Marin, Stanciu (76, Bicflavi) – Man (76, Maxim), Fl.Tănase (76, Hagi), Coman (14, Mihăilă) – Keșeru (63, Pușcaș). Selecționer: Mirel Rădoi.

MACEDONIA DE NORD: Dimitrievski – Bejtulai, Musliu, Ristevski (88, Ibraimi) – Ristovski, Nikolov (54, Ademi), Bardhi, Alioski – Elmas – Pandev (77, Trajkovski), Nestorovski (54 Stojanovski). Selecționer: Igor Angelovski.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.