Liga 1: Marinos Ouzounidis are probleme de lot înaintea meciului cu Hermannstadt

0
422

Grecul Marinos Ouzounidis a prefațat meciul cu FC Hermannstadt, programat vineri, de la ora 20.30, pe stadionul „Ion Oblemenco“, din etapa 24 din Liga 1.

Antrenorul Universității Craiova se confruntă cu probleme de lot înaintea meciului cu formația sibiană. Ștefan Vlădoiu este suspendat pentru cumul de cartonașe galbene, Reagy Ofosu s-a accidentat în meciul cu FC Argeș și va lipsi o lună din cauza unei rupturi musculare, iar Mihai Bălașa a ieșit șifonat după meciul de la Călărași și este incert.

„Este o problemă din cauza regulii U21, pentru că în funcție de ce tineri folosești poți să alcătuiești lotul. În cazul lui Bălașa vom aflsa mâine exact care este situația. Reagy este accidentat din nou, va sta o lună. Mă aștept ca de săptămâna viitoare să înceapă să se antreneze cu noi și Koljic, a spus Ouzuonidis.

În ceea ce îi primește pe ultimii sosiți în tabără alb-albastră, antrenorul elen a declarat: „Camara şi Fedele sunt jucători buni, ne vor ajuta, dar nu sunt 100 % pentru a juca un meci întreg, trebuie să gestionăm atent situaţia lor. Pentru mine este important să joace echipa bine, nu neapărat un jucător anume.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.