Marinos Ouzounidis va debuta pe banca Universității Craiova în meciul de joi seara, de la Botoșani, din optimile de finală ale Cupei României. Startul partidei este programat de la ora 20.30.

Tehnicianul elen a vorbit, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, despre jocul cu formația moldoveană. Ouzounidis a văzut la lucru pe Botoșani în meciul cu CFR Cluj, i-a plăcut evoluția trupei lui Marius Croitoru, însă este îngrijorat de starea precară a terenului.

„Mă aştept la o partidă dificilă, atât din cauza adversarului, dar şi a terenului. Îmi place echipa Botoşaniului, îmi place stilul de joc, încearcă să joace ofensiv, plăcut, se vede mâna antrenorului.  Sper să jucăm noi mai bine, sper să fie şi terenul mai bun, deşi nu cred, echipele cu calitate au nevoie de terenuri bune, dar trebuie să ne adaptăm. Ar fi o greşeală să ne gândim că suntem echipa mai bună. Trebuie să luptăm şi să încercăm să ne calificăm. Trebuie să ne gândim numai la următorul meci, nu la finală, dacă vrem să câștigăm Cupa României”, a declarat Marinos Ouzounidis.

Întrebat dacă este la curent cu regula jucătorilor U 21, noul antrenor al Craiovei a spus că îi place să lucreze cu tineri și nu este adeptul schimbării după 5-10 minute a unui jucător tânăr.

 „Îmi place să lucrez cu tineri, nu-mi place ideea de a schimba jucătorii după 5-10 minute, dar nu-i critic pe cei care o fac. Îl poți distruge moral pe tânărul respectiv.”

Antrenorul grec este mulțumit de ce a găsit la Craiova și a tras primele concluzii. Acesta a surprins prin faptul că înțelege cât de cât limba română și a oferit și motivul pentru care începe deja să se descurce.

„Am găsit ce am aşteptat, o echipă bună, cu jucători buni, organizare bună, jucătorii dornici să obţină mai mult, să ne îndeplinim obiectivele. Eu sunt mulţumit de ei, sper ca şi ei de mine. E important ca eu să vorbesc mai mult româneşte, nu să-i învăţ pe ei greaca. Înţeleg ceva română, fiindcă ştiu italiană şi seamănă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.