Baschet: Craiova bate și Oradea

0
382
FOTO: CSM ORADEA

SCM Universitatea Craiova a câștigat duelul cu CSM CSU Oradea din cadrul turneului 6 al LNBM, scor 84-79, în Sala Antonio Alexe din Oradea.

FOTO: CSM ORADEA

Craiova are după această victorie 7-4 la general, iar gruparea bihoreană 8-3.

Alb-albaștrii au câștigat primul parțial al întânirii cu 19-13, însă gazdele au redus din ecartul de pe tabela de marcaj, astfel că la pauza mare diferența a fost de o posesie în favoarea echipei antrenate de Aleksander Todorov, 40-37.

Craiovenii și-au mărit diferența în sfertul al treilea la zece puncte diferență, iar înaintea ultimei secvențe să intre cu scorul 63-54. Gazdele au încercat revenirea, însă gruparea din Bănie a învățat din meciurile trecute, când a cedat după ce a avut avantaj pe finalul întâlnirii, și de data această și-a păstrat calmul și s-a impus în final la o diferență de 5 puncte.

Payton Henson a terminat meciul cu 28 de puncte și 4 recuperări, Dino Cinac a totalizat 15 puncte și 6 recuperări, Dragoș Diculescu și Bogdan Țîbârnă au avut fiecare câte 10 puncte, iar Monyea Pratt a fost iar aproape de triple-double, baschetbalistul american a avut 9 puncte, 9 recuperări și 14 pase decisive.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.