Fotbal | Cupa României: FCU a fost eliminată de ASU Poli

0
216
FOTO: REMUS BADEA

FCU Craiova  a fost eliminată din Cupa României, fiind învinsă de ASU Poli Timișoara, scor 1-3, în „16-imile” competiției.

FOTO: REMUS BADEA

 

Compagno a deschis scorul în minutul 8, atacantul italian a reluat cu capul din careul mic și l-a învins pe Hindrich. Bănățenii au echilibrat disputa de pe „Oblemenco” și au restabilit egalitatea dintr-o lovitură de la 11 m. Munteanu a tras cu putere și a înscris după ce mingea lovit și transversala.

FCU a terminat prima repriză în inferioritate numerică, Baeten a văzut pentru simulare al doilea cartonaș galben și a fost eliminat.

În partea secundă, timișorenii au mai beneficiat de o lovitură de la 11 m, dictată pentru un fault al lui Albu asupra lui Ivanovici. Tot Ivanovic a executat și și-a dus echipa în avantaj (59). Scorul final a fost stabilit în minutul 84 de Alin Manea.

Diakite a fost și eliminat pentru al doilea galben în minutul 88.

FCU Craiova: Popa – Paramatti, Gugu, Diakite, Negru – Cacheiro (63, Raicea), Baeten, Albu, Răducanu (74, V.Munteanu) – Compagno (46, Anghelina), Bălan.

ASU Poli: Hindrich – Radu, Scutaru, Mera, Pamfile – Al.Munteanu (70, Manea), Coadă, Codrea (46, Casado), Popovici – Ivanovici (87, Ignea), Plazonja.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.