Fotbal | Echipa Națională: Calificareeeeeeee ! România U 21 s-a calificat la Campionatul European

0
460
FOTO: FRF

Echipa Națională U 21 a României s-a calificat la Campionatul European din Ungaria și Slovenia, după ce a terminat la egalitate, scor 1-1, cu Danemarca,  într-un meci disputat marți seara, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești.

FOTO: FRF

Tricolorii au dominat prima repriză și au ratat două ocazii mari de a deschide scorul. Mățan și Costache nu l-au putut învinge pe Christensen. Românii au căzut și în suprafața de pedeapsă, în speranța că îl vor îndupleca pe georgianul Georgi Vadachkoria să acorde o lovitură de la 11 m.

Danezii au deschis scorul în minutul 50 al întâlnirii, dintr-un penalty acordat cu mare ușurință de centralul din Georgia, la un duel între Pășcanu și Daramy. Laursen a transformat cu siguranță de la punctul cu var.

România a trimis în poarta daneză (55), însă reușita lui Costache a fost anulată pentru offsaid. După doar trei minute, Danemarca a rămas în inferioritate numerică. Hausner a fost eliminat după un fault asupra lui Alexandru Mățan.

Golul egalizator a venit în minutul 72. Valentin Costache a împins mingea în plasă din fața porții. Olaru a șutat din afara careului, a lovit bara, iar mingea a ajuns la Moruțan, care i-a trimis-o lui Costache.

România U21: Vlad – Boboc, Pașcanu, Ciobotariu – Haruț, Moruțan, Marin, Olaru, Mățan – Costache (76, Carna), Hagi.

Danemarca U21: Christensen – Sery, Nelsson (53, Hausner), Bech, Klitten – Laursen, Andersen, Nartey – Isaksen (46, Daramy), Jensen (62 Moller Madsen), Lindstrom (46, Holse).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.