Universitatea Craiova se deplasează la Mediaș pentru partida cu FC Hermannstadt, programată sâmbătă, de la ora 21.45, în etapa a 9-a din Liga 1.

Antrenorul Universității Craiova, Cristiano Bergodi, a prefaţat partida cu sibienii în cadrul conferințe de presă. Acesta vrea revanșa după înfrângerea suprinzătoare din meciul cu Academica Clunceni.

„Vom întâlni o echipă cu jucători buni, valoroşi şi chiar dacă au pierdut la scor ultimul meci o să fie un joc dificil. Mă aştept să întâlnim o echipă arţăgoasă, care va încerca să câştige meciul. Are un antrenor tânăr, spaniol, care la început nu era integrat, dar apoi a avut şi victorii. Fiecare meci din campionatul românesc este foarte dificil. Şi noi venim după o înfrângere, prima din campionat, şi vrem să ne revanşăm. De la fiecare înfrângere se poate învăţa ceva şi sper că acest meci cu Clinceni a fost un accident. În mod normal vom vedea sâmbătă seară dacă a fost numai un accident”, a spus Bergodi.

Tehnicianul alb-albaștrilor nu s-a hotărât încă în ce formulă va începe meciul de la Mediaș. Bergodi are în continuare probleme din cauza jucătorilor infectați cu Covid-19 și trebuie să ia cele mai bune decizii.

„Trebuie să ţinem cont de acest Covid, pentru că şi noi am avut cazuri. Avem şi în această săptămână un jucător infectat Mai sunt şi cei trei jucători tineri, sub 21 de ani afară din lot.  Deci nu ne este uşor. Ne-a tot dat planul peste cap acest virus. Încă nu m-am decis cine o să fie pe teren cu Hermannstadt, trebuie să mă gândesc bine. Oricum, mai avem un antrenament mâine dimineaţă şi vom vedea ce se întâmplă, ce sistem de joc vom folosi. Sper să fiu inspirat în felul cum o să arate echipa mea pe teren“, a completat antrenorul Craiovei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.