Fotbal | La Liga: Real Sociedad este în fruntea La Liga

0
224
FOTO: Real Soceidad

Real Sociedad s-a distrat cu Huesca și a urcat pe prima poziție a clasamentului. A fost 4-1 pentru echipa antrenată de Imanol Alguacil are un punct peste Real Madrid și Granada, dar și un meci mai mult decât acestea.

FOTO: Real Soceidad

Oyarzabal a marcat unicul gol al primei reprize, dintr-o lovitură de la 11 metri (35). Nou-promovata a revenit imediat după pauză, prin Rafa Mir, în minutul 46. Tabela s-a modificat din nou opt minute mai târziu, când Oyarzabal a reuşit dubla. Sociedad a gestional mult mai bine finalul de meci şi a mai marcat de două ori. Au mai înscris pentru basci Portu 68 și Isak 75.

După victoria de pe terenul Realului, Cadiz a remizat pe teren propriu cu Villareal. scorul final a fost 0-0, într-un meci în care gazdele au avut un gol anulat pentru offsaid după ce a fost consultat arbitrajul video.

Granada a învins la Getafe cu scorul de 1-0, Montoro a înscris unicul gol al meciului din penalty, în prelungirile primei reprize.

În fine, Alaves a trecut de Valladolid cu 2-0. Golurile au venit după pauză,  Pina a deschis scorul, cu un şut imparabil (55). Sainz a stabilit scorul final (85).

Valladolid a jucat 70 de minute în inferioritate numerică încă din minutul 22.  Căpitanul Nacho a faultat din postură de ultim apărător, iar oaspeţii au beneficiat şi de o lovitură de la 11 metri, ratată însă de Perez, care a şutat în transversală.

Luni se dispută partida dintre Levante și Celta Vigo, de la ora 22.00, în direct pe Digi Sport 4, Telekom Sport 4, Look Sport 3

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.