Liga 1: Surpriză pe Oblemenco | U Craiova – Clinceni 0-1 !

0
291

Academica Clinceni a dat lovitura pe „Ion Oblemenco”, vineri seara, în etapa a 8-a Ligii 1. Trupa lui Ilie Poenaru a învins Universitatea Craiova cu scorul de 1-0. Este prima înfrângere pentru alb-albaștrii în actuala ediție de campionat.

 

Clinceni putea începe meciul din Bănie cu 1-0. Ilfovenii au avut o dublă ocazie în primele secunde de joc. Cordea, angajat ideal de Rusescu, l-a driblat pe  Pigliacelli, dar a trimis prea încet spre poarta goală, Mitran a respins până la David Morar, care a șutat defectuos din câțiva metri, iar același Mitran a evitat pericolul.

Craiova a răspuns prin Acka, fundașul ivorian a reluat din foarfecă laterală puțin pe lângă poarta lui Vâlceanu. Baiaram a lovit bara după o centrare a lui Vătăjelu, iar oaspeții au fost periculoși prin Chunchukov.

Oaspeții au deschis scorul pe Oblemenco după o degringoladă în apărarea craioveană. Cascini l-a învins pe Pigliacelli cu un șut pe jos din interiorul careului.

Baraiam a ratat o ocazie imensă în minutul 70, tânărul jucător al oltenilor a trimis peste poartă după un corner de pe partea stângă. O mare șansă de-a înscris a avut și Tudorie, însă centrarea lui Ofosu a fost reluată de atacantul gazdelor pe lângă.

UVIVERSITATEA CRAIOVA: Pigliacelli – Mitran (18, Vătăjelu), Bălaşa, Acka, Bancu – Nistor, Bic (60, Căpățână), Cicâldău – Ivan (60, Ofosu), Mamut (60, Tudorie), Baiaram. Antrenor: Cristiano Bergodi.

ACADEMICA CLINCENI: Vâlceanu – Pashov, Jutric, Gardoş (89, Bilali), Dobrescu – Cebotaru, Cascini – Cordea, Petrescu (89, Achim), Morar (17, Chunchukov ) – Rusescu (80, Dumitriu). Antrenor: Ilie Poenaru.

Cartonașe galbene: Mitran / Petrescu, Vâlceanu

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.