Cristiano Bergodi a prefațat în cadrul unei conferințe de presă meciul pe care Universitatea Craiova îl va disputa cu Poli Iași, vineri, de la ora 21.00, în deschiderea etapei a 6-a din Liga 1.

„Ne aşteaptă un meci delicat, fiindcă ne întâlnim o echipă bună, de care mă leagă amintiri frumoase, am antrenat acolo în 2008. Iaşiul a început să joace bine, este agresivă, are un antrenor tânăr, dar foarte bun, care poate ajunge un tehnician important în fotbalul românesc.

Şi ei sunt încrezători, au declarat că vor toate cele 3 puncte la Craiova. Nu ne sperie nimeni, pentru că e fotbal, iar în fotbal nu există teamă, se întâlnesc două echipe bune şi va ieşi un meci frumos. Noi ne-am pregătit bine din toate punctele de vedere, echipa capătă mai multă încredere, vom juca pentru a şasea victorie. Vom vedea vineri dacă am învăţat din greşelile meciurilor anterioare”, a spus Bergodi.

Referitor la interesul echipelor mari pentru Elvir Koljic, Cristiano Bergodi a spus că nu s-ar opune, mai ales când clubul ar încasa mulți bani pe atacantul bosniac. Ultima echipă pe listă este Dinamo Kiev, antrenată de Mircea Lucescu.

 „Elvir Koljic este, după părerea mea, cel mai bun atacant din România, sper că va fi un campionat important pentru el, a explodat deja, a început foarte bine, are şi un pic de noroc, echipa îl ajută, îl împinge în careu şi el fructifică ocaziile. Când e vorba de sume mari de bani, un jucător trebuie să plece, dar nu ştiu nimic despre transferul lui la Dinamo Kiev.” 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.