Volei: Ana Stoian a venit acasă – a semnat cu SCMU Craiova

0
1165

Ana Stoian, fata fostului internațional Nicu Stoian, a venit la SCMU Craiova. Aceasta a semnat cu echipa pregătită de Lucian Zlotea.

Ana Stoian | Foto: Știința Bacău

A început voleiul la Colegiul Național „Nicolae Titulescu” din Craiova și și-a definitivat junioratul la Centrul Național de Excelență de la Tg. Mureș. A mai jucat la CSM București, iar sezonul trecut a evoluat în Divizia A 1, la Șțiința Bacău.

Are 20 de ani, 1.84 m și evoluează pe postul de secund.

„Mă bucur să mă întorc după acești ani petrecuți departe de casă. Îmi doresc să contribui la ascensiunea echipei și la continuarea proiectului întreprins de către conducere, proiect ce sperăm să ducă la promovarea în primul eșalon voleibalistic, acolo unde este locul Craiovei”, a declarat Ana Stoian.

„Mă bucur că putem anunţa un nou transfer, poate chiar o „repatriere”. Este vorba de craioveanca Ana Stoian, o sportivă de calitate , componentă a loturilor naţionale de tineret. Sunt convins că în ultimii ani a căpătat destulă experienţă şi, prin calităţile ei va reuşi să ne ajute. Îi mulţumesc pentru încrederea acordata. Continuam proiectul”, a completat Lucian Zlotea, antrenorul echipei de volei feminin SCMU Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.