Universitatea Craiova debutează în noua ediție a Ligii 1 la Sfântu Gheorghe, sâmbătă, de la ora 18.00, în compania formației Sepsi din localitate.

Antrenorul Universității Craiova se așteaptă la un meci foarte greu cu echipa pregătită de Leo Grozavu. Bergodi îți dorește un debut bun de campionat și speră ca noul sezon să fie mult mai bun decât cel recent încheiat.

„Începe campionatul pentru noi și întâlnim o echipă foarte bună. Sepsi are caracterul antrenorului Leo Grozavu, pe care îl respect foarte mult și va fi un meci deficil pentru noi, mai ales că suntem la începutul sezonului. Noi suntem bine pregătiți, am făcut un stagiu de pregătire în Austria și cred că ne vom prezenta bine în acest meci.

Craiova este o echipă care nu a schimbat foarte mult în această perioadă și cred că poate fi un atuu pentru noi. Avem trei luni de muncă în spate cu acești băieți și sunt încrezător că putem face un meci bun, dar întâlnim o echipă bună pe un teren de joc dificil, unde este greu de câștigat și vom vedea ce se întâmplă”, a spus Cristiano Bergodi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.