VIDEO Liga 1: Cristiano Bergodi: „Avem un meci foarte, foarte important mâine seară, dar nu decisiv”

0
358

Cristiano Bergodi a prefațat meciul cu Astra Giurgiu, programat miercuri seara, de la ora 21.30, pe stadionul ”Marin Anastasovici” din Giurgiu, în etapa a 9-a, penultima, din play-off-ul Ligii 1”.

Tehnicianul italian al Universității Craiova este de părere că nu meciul de mâine este cel decisiv pentru câștigarea campionatului, ci „finala” de luni seara, de pe „Ion Oblemenco”, contra celor de la CFR Cluj.

„Avem un meci foarte, foarte important mâine seară. Nu va fi decisiv, pentru că decisiv va fi meciul cu CFR, de luni. Băieţii sunt bine. Din păcate, ne-am oprit cu antrenamentele două-trei zile, dar eu cred că a fost şi bine, pentru că am jucat mult în această perioadă, cu multă informaţie, multe probleme, şi cred că o pauză de două-trei zile a fost bună pentru ei. Când am reînceput antrenamentele s-au pregătit foarte bine, jucătorii sunt concentraţi, motivaţi, ştiu că încercăm să menţinem viu visul de a ajunge campioni, dar în acest moment trebuie să nu ne gândim decât la meciul cu Astra, un meci foarte dificil, împotriva unei echipe foarte bune”, a spus Bergodi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.