Liga 4: AJF Dolj a hotărât înghețarea campionatului. Unirea Tricolor Dăbuleni merge la barajul de promovare în Liga 3

0
1449
FOTO: GIGI TUFISI (DĂBULENI)

Unirea Tricolor Dăbuleni va reprezenta județul Dolj la barajul pentru promovarea în Liga 3. Aceasta este decizia Comitetului de Urgență al Asociației Județene de Fotbal Dolj, întrunit vineri, 24 iulie 2020.

FOTO: GIGI TUFISI (DĂBULENI)

Comitetul de Urgenţă compus din Horațiu Stănescu, preşedinte AJF, Bogdan Pancu, vicepreşedinte AJF si Dumitru Firu, reprezentant al cluburilor de liga a 4-a, a hotărât cu majoritate de voturi (două  voturi pentru si o abtinere, a lui Firu Dumitru, a cărui calitate de reprezentant al cluburilor de liga a 4-a îl facea pasibil de conflict de  interese), înghețarea campionatului județean Dolj, ediția 2019-2020, fără acordarea titlului de campioanaă județeană.

Județul Dolj va fi reprezentat la barajul de promovare în Liga a 3-a din datele de 1,5 și 9 august 2020 de Unirea Tricolor Dăbuleni, echipă aflată pe prima poziție a clasamentului în momentul întreruperii acestuia și singurul club care și-a dat acceptul scris pentru îndeplinirea reluării competițiilor în conformitate cu prevederile protocolului medical pentru reluarea competițiilor de fotbal amator, aprobat de către Comitetului de Urgență al FRF din 14 iulie 2020.

De asemenea, a fost înghețată și Cupa României – faza județeană. UT Dăbuleni va fi reprezentata Doljului în prima fază națională a Cupei României 2020/2021.

Conform tragerii la sorți, Doljul va juca în mini-grupa de promovare în compania reprezentantelor județelor Dâmbovița (AS Roberto Ziduri) și Argeș (Voința Budeasa).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.