Universitatea Craiova a câștigat cu scorul de 2-0 meciul de la Botoșani și s-a desprins la 4 puncte de CFR Cluj cu două etape înainte de finalul campionatului, însă ardelenii au un meci mai puțin disputat.

FOTO: UNIVERSITATEA CRAIOVA

Alb-albaștrii au ratat ocazii imense în prima parte a jocului. Koljic, servit ideal de ideal de Nistor, a tras slab, Pap a respins (4), Acka nu a nimerit poarta trei minute mai târziu după o lovitură de colț executată de Cicâldău, iar lovitura de cap a lui Cosic din minutul 17 a fost scoasă de pe linia porții de către Pap.

Gazdele au replicat prin Carlone, care a șutat pe lângă poarta lui Pigliacelli (10) și Dugandzic, blocat de portarul Craiovei, în minutul 39.

Partea a doua a jocului a început cu ocazia lui Ashkovski, macedoneanul gazdelor a tras peste, din 6 metri, după o deviere a lui Vlădoiu.

Oltenii au deschis scorul în minutul 73, Cicâldău a transformat o lovitură de la 11 m obținută de Mihăilă, după un fault al lui Chindriș. Keita putea egala după doar un singur minut, însă șutul francezului a fost prins de Pigliacelli.

Golul al doilea al Craiovei a venit tot dintr-o lovitură de pedeapsă, același Chindriș l-a în careu pe Gustavo, iar brazilianul, intrat de câteva minute pe teren, a închis tabela.

FC Botoşani: Ed. Pap – Haruţ, Chindriş, Şeroni, Ţigănaşu – E. Papa, Cralone (72, Babunski) – Ashkovski (85, Fili), Ed. Florescu (72, Cîmpanu), Ofosu (69, Keita) – Dugandzic. Antrenor: Marius Croitoru.

U Craiova: Pigliacelli – Şt. Vlădoiu, Cosic, Acka, N. Bancu – Nistor (87, Gustavo), Al. Mateiu (87, Ivanov), Cicâldău – Bărbuţ (67, Baiaram), Koljic, Mihăilă. Antrenor: Cristiano Bergodi.

Cartonașe galbene: Haruț / Bancu, Cosic

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.