Meciul dintre Universitatea Craiova şi FC Botoşani, programat vineri, de la 20:00, în etapa a treia din play-off-ul Ligii 1, a fost amânat, după ce în tabăra oaspeţilor a fost descoperit un caz de Covid-19.

Este vorba de medicul echipei oaspete, Petre Rădăuceanu.Ooficialul celor de la Botoșani este asimptomatic și se simte foarte bine.

”Noi nu am avut ce face, acesta este protocolul. Și noi ne dorim să se joace fotbal, să revină Liga 1, dar pe primul loc este sănătatea jucătorilor”, a spus Justin Ștefan, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, într-o intervenție telefonică la DigiSport.

„Nu am niciun simptom. Mă simt foarte bine. Am fost testat, la un loc cu toată echipa, așa cum prevede regulamentul, iar apoi am fost informat că sunt pozitiv. Vom vedea care sunt următorii pași, cei de la DSP vor decide”, a spus medicul Petre Rădăuceanu pentru Monitorul de Botoșani, care a dezvăluit știrea în premieră.

Oficialii FC Botoșani sperau totuși ca meciul să se joace, așa cum era programat. Delegația a ajuns deja la Craiova, unde au fost informați și reprezentanții DSP Dolj, care vor face o anchetă epidemiologică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.