Fotbal extern: Probleme în Bundesliga, doi fotbalişti ai echipei germane de ligă secundă Dynamo Dresda au fost testaţi pozitiv la noul coronavirus

0
264

Doi fotbalişti ai echipei germane de ligă secundă Dynamo Dresda au fost testaţi pozitiv la noul coronavirus şi astfel întreaga echipă a intrat într-o carantină de 14 zile, au anunţat, sâmbătă, agenţiile de presă, cu o săptămână înaintea reluării sezonului, citate de agerpres.

Astfel, Dynamo nu va putea lua parte la meciurile programate în weekend-ul viitor.

„În ultimele săptămâni am depus un efort enorm, atât în termeni de personal, cât şi de logistică, pentru a implementa strict toate măsurile medicale şi de igienă prescrise”, a anunţat directorul sportiv al clubului, Ralf Minge, într-un comunicat.

„Suntem în contact cu autoritate din sănătate şi cu liga germană de fotbal pentru a coordona următorii paşi. E un fapt clar că nu ne vom putea antrena sau participa la meciuri în următoarel 14 zile’‘, a mai spus Minge.

Clubul nu a dezvăluit numele celor doi fotbalişti infectaţi, care ar fi asimptomatici. Infecţia a fost descoperită după o a treia serie de teste, făcută vineri. Un alt fotbalist a fost testat pozitiv la prima rundă de teste, la începutul lunii.

Dynamo Dresda ocupă ultimul loc în Zweite Bundesliga, cu 24 de puncte, la egalitate cu ocupanta locului 17 – Karlsruher SC.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.