Sporting Club Lokeren, grupare fondată în 1923, va intra în faliment, după ce proprietarul Louis De Vries a eşuat în încercarea de a găsi investitori care să salveze gruparea aflată într-o gravă criză financiară, informează lequipe.fr.

„Spre marele meu regret şi marea mea tristeţe, trebuie să vă informez că, în ciuda tuturor eforturilor depuse până ieri, nu am reuşit să atragem la timp investitorii necesari pentru a respecta termenul de reînnoire a licenţei şi pentru a asigura continuitatea”, a declarat De Vries, citat de celebra publicație franceză.

Lokeren a câștigat titlul în Belgia în sezonul 1980-1981, iar în două rânduri și-a adjudecat Cupa Belgiei (2011–12, 2013–2014), iar înaintea întreruperii competiţiilor din cauza pandemiei de coronavirus se afla pe ultima poziție în a doua divizie belgiană.

La clubul belgian evoluează din septembrie 2019 și românul Vlad Mitrea (19 ani), fost internaţional sub 18 ani. Mijlocaşul ofensiv a crescut la Dinamo, însă în 2017 a fost cumpărat de Inter Milano pentru 200.000 de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.