Liga 1: Alexandru Mățel speră să rămână la Craiova

0
337
FOTO: IONUȚ GREERE | SPORTUL DOLJEAN
FOTO: IONUȚ GREERE | SPORTUL DOLJEAN

Invitat în direct, prin skype, la emisiunea Activ Arena, de la Oltenia TV, Alexandru Mățel a declarat că își dorește să se activeze clauza de prelungire a contractului cu Universitatea Craiova, dar mai ales să se impună ca titular.

Fostul internațional este impresionat de suporterii olteni, declarând că rar i-a fost să vadă fani precum ai alb-albaștrilor.

„Am venit cu speranţe mari la Craiova, mi-aş fi dorit să joc mult mai mult, am mai avut şi accidentări, care m-au tras în jos. Dar îmi aştept şansa şi vreau să profit de ea, să ajut echipa. Sunt dezamăgit doar că nu am jucat mult, dar nu şi de ce am găsit la Craiova. Ivan Martic şi-a luat la revedere de la noi, nu ştiu dacă definitiv. Concurenţă este şi acum, cu Vlădoiu, şi este benefică pentru echipă. Nu mă gândesc că Vlădoiu joacă pentru regula U 21, el este un copil extraordinar.”

„Mai am contract până în vară şi o clauză de prelungire pe încă doi ani. Eu mi-aş dori să continui, rămâne să vedem ce opţiune va avea clubul, dacă vor fi mulţumiţi de mine.”

Referitor la perioada de izolare și antrenamentele prin video-conferință, Mățel a spus: „Am făcut o lună azi de când stau în casă, îmi este foarte greu. Niciodată nu am avut o vacanţă atât de lungă şi va mai dura. Am noroc că am familia, soţia şi cei doi copii, alături, nici nu vreau să mă gândesc ce ar fi fost să fiu singur. Chiar dacă sunt solicitante, ne-ar prinde bine să ne reunim cât mai repede şi să facem antrenamente adevărate. Nici nu vreau să mă gândesc cât de greu ne va fi când vom reveni, este risc şi de accidentări, după o pauză atât de mare.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.